You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Welkom

B&B, vakantiehuis, wellness...

Een tikje avontuurlijk, romantisch en stijlvol dat is logeren op hof Leskensdaele. Een unieke b&b met zijn karaktervolle gastenkamers (5 = 12/14 pers.), een vakantiewoning (5 pers.), studio (2 pers.) en outdoor privé wellness met verwarmde zwemspa. Dankzij de ruime tuin en het mooie landschap is het instant genieten in deze leuke b&b. Bent u een paardenliefhebber, dan kan u zelfs uw eigen paarden meenemen (weide met stal).
Familie-uitstap, romantisch weekendje met 2, samen weg met vrienden, sportieve uitstap of moment van volledige ontspanning en rust, de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie. Geraardsbergen is een centraal vertrekpunt voor citytrips naar Gent, Brugge, Brussel, Antwerpen, Doornik, ... ! De b&b kan tevens volledig afgehuurd worden (minstens 2 dagen). Vraag meer informatie bij interesse.

Volledig tot rust gekomen. Genoten in de outdoor privé wellness. Zalige gelaatsverzorging en massages. ’s Avonds na het restaurant nog nagenoten van een glas wijn voor de openhaard in de bar.

Crystal Sawden (UK) - Maart 2016

Ideale b&b voor een sportiefweekend. Ruimte om fietsen te stallen, grote parking, stevig ontbijt als goede basis voor een uitdagende fietsroute. Op het einde van de dag in de gezellige bar en mooi tuin nagenoten van een lekker streekbier.

Wybe Van Der Wielen (België) - April 2016

We had such an excellent time staying for one month. No complaints, only positive experiences there ! Anja as so attentive to our needs and we appreciated the hospitality of the family, including Chika and Rocky !

Carol D. (US) - July 2016

Bed & breakfast

In het hartje van de Vlaamse Ardennen

  • Edingseweg 580, 9500 Geraardsbergen (Viane) +32 (0)54 32 41 06