You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Paardrijden in de Vlaamse Ardennen

Paarden zijn welkom in Hof Leskensdaele

 • Wandeling te paard in het Lessen- of Raspaillebos

  Trek door de Vlaamse Ardennen te paard. Geniet er van de talloze kleine weggetjes (670 km). Laat u verbijsteren, tijdens een begeleide trektocht (gids Diny, Stal Den Bosberg) van al de mooie zichten en de rust die Geraardsbergen te bieden heeft. Ontdek ook de men-, ruiterroute van Brakel (Livierenbosroute) en de men-, ruiterroute van Appelterre (tabaksroute).

  Ruiterroute van Brakel (Livierenbosroute)
  Appelterre (tabakroute)
  Stal Den Bosberg
 • Paardenboxen en buitenpiste

  Hof Leskensdaele beschikt over 5 boxen. Gedurende het verblijf van uw paard kunnen vlaslemen, droogvoeding en hooi voorzien worden. De stallen worden verhuurd per maand, per week of per nacht. Onbeperkte toegang tot de weide en buitenpiste. Brengt u uw paard mee ? Reserveer dan een box samen met uw verblijf.

 • Equicoaching

  Equicoaching = u begeleiden aan de hand van het gedrag van het paard waarin gesprekken en oefeningen met paarden elkaar afwisselen. Het vinden van jouw eigen oplossing staat centraal. Ervaring met paarden is niet nodig. De oefeningen gebeuren steeds naast het paard. Beleef samen met het paard een onvergetelijke en dagelijks bruikbare ervaring